Hirdetés

Ubinak jól megy

|

Az Ubisoft örömmel jelentette be, hogy az európai régióban összesítve ők váltak a második legnagyobb videójáték kiadóvá, mivel a 2005-ös év első felét igen eredményesen sikerült zárniuk. Franciaországban, Angliában és Olaszországban a hivatalos rangsor szerint másodikak, míg Németországban negyedikek, Spanyolhonban pedig ötödikek lettek. Európán kívül, Kanadában harmadik, míg az Egyesült Államokban hatodik, illetve Ausztráliában negyedik helyezést értek el. Azért az jól látszik, hogy a vállalat feltörőben van, azt viszont nem közölték, hogy Európában ki lehet most az első - bár nekem van egy sejtésem :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)