Hirdetés

TV.GAMESTAR.HU - Channelhírek

|

A tv.gamestar.hu channelekre ebben a hónapban felkerült videókból szemezgetünk.

Hirdetés

Harmadik alkalommal köszöntjük kedves olvasóinkat a GameStar TV Channelhírek című rovatunkban, melyben videós portálunk hivatalos partneri csatornáira felkerült anyagokból válogatunk hétről-hétre. Egy héttel ezelőtti kiadásunkban valamivel több anyag kapott helyet, természetesen most sem fogunk unatkozni, szinte elképzelhetetlen, hogy friss videók nélkül maradjunk. Igaz, eve-online.hu és Starcraft2.hu részlegünk most csendben maradt, utóbbi csatornánk termelői képességét legutóbb már tárgyaltuk, ellenben jövő héten új EVE Online mozgóképekre számíthatunk, szépen halmozódnak náluk az anyagok. A gtaplace.hu stábjának köszönhetjük harmadik heti legjobb videónkat, az Aion Hungary újabb Spiritmaster kurzussal kedveskedett, míg a wow-hungary.com Rouge leckékkel készült.

 

GTAPLACE.HU CSATORNA. WTF!!1!H4X3RS!1!!! - üvöltötte Niko Bellic miután a speciális fegyvereket és taktikákat alkalmazó haderő szitává lyukazgatta a Mirror's Edge szöcskelábú főhősnőjét menekülés közben. Nem értitek? Megmagyarázzuk, hogyan kapcsolódik egymáshoz a Grand Theft Auto IV és a Mirror's Edge. A Daredevil Democracy néven futó kreatív videós banda legújabb munkájában kifejtett véleményét a DICE fejlesztésével kapcsolatban, mindenki eldöntheti, hogy „értékelésük" negatív vagy pozitív irányba tendál. Véleményem szerint az utóbbi, azonban ítélethirdetéshez szükséges megtekinteni a filmecskét, melyben Niko Bellic megpróbálja utánozni a Faith által prezentált akrobatikus mutatványokat. Sikeresnek egyáltalán nem neveznénk próbálkozásait, jóval inkább a szórakoztató kifejezés illik rá. Csak úgy, mint az egész videóra.

nikos_edge_gstv.jpg
 

Múltkor bemutattuk a Grand Theft Auto IV első letölthető tartalmában szerepet vállaló motoros banda két elvetemült és gátlástalan tagját, azonban megfeledkeztünk a Lost and Damned egyik legfiatalabb tagjáról, aki társaival ellentétben vadonatúj gyártású kétkerekűvel furikázik és hajlamos ocsmány orgiákba keveredni, ha megpillant egy méretes dekoltázzsal rendelkező női egyedet. Malc elszántsága és heves vérmérséklete kimondottan kifizetődő érettebb, jóval több higgadtsággal rendelkező társai számára: megtalálhatják bármilyen feladattal, biztosak lehetnek benne, hogy a kiszemelt célpont körüli három kilométeres körzetben mindenki vasérzékenységre fog hivatkozni következő életében. A videóból arra következtethetünk, hogy állandóan tudatmódosító szerekkel kúrálja magát szabadidejében.

gta4_malc_gstv.jpg
 

 

AION HUNGARY CSATORNA. Tovább mélyíthetjük Spiritmaster ismereteinket, legutóbbi gyűjteményünk válogatott videó között már megtekinthettétek a csinos varázslóhölgyemény elementáris képességeit, melyek hathatós segítségével megidézett teremtményei árnyéka mögé bújva tisztes távolságból szemlélheti, amint ellenfeleit lekaszabolják engedelmeskedő kiskatonái. Mint említettük összesen négy természeti elemet képes harcos formába önteni, a most következő bemutatóban két követője került reflektorfénybe. Egyik képviselőjük az Elyos Tempest Elemental, másik pedig a tisztelet parancsoló Asmodian Magma Elemental, mely leginkább egy szorítóban benzinnel leöntött és meggyújtott, szteroidokon hizlalt profi ökölvívóra hasonlít, legalábbis felépítését és mozdulatait  tekintve. A segítségül beépített magyar feliratoknak köszönhetően megtudhatjuk a legfontosabb dolgokat az emlegetett két jószágról.

aion_spiritmaster_gstv_1.jpg
 

 
WORLD OF WARCRAFT HUNGARY CSATRONA. Beszámolónk végén következzen egy hozzáértő körökben kifejezetten profinak titulált World of Warcraft Arena játékos, nevezetesen Akrios. Csibésznyelven rugókkal bünteti ellenfeleit és kiemelkedő képességekről tesz tanúbizonyságot, erről tanúskodik PvP videója, melyet minden bizonnyal a World of Warcraft játékosok fognak előszeretettel oda-vissza tekergetni, hátha elleshetnek valami okosságot a köztiszeletben álló játékostól.

wow_rogue_arena_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)