Hirdetés

TV.GAMESTAR.HU - Channelhírek

|

A tv.gamestar.hu channelekre ebben a hónapban felkerült videókból szemezgetünk.

Hirdetés

Pontosan egy héttel ezelőtt átnyálaztuk a GameStar TV oldalára felkerült partnervideókat, a bejelentkezésünk óta eltelt időszakban újabb anyagok kerültek felöltésre. Hosszú napok hallgatása után vadonatúj videóval jelentkeztek a starcarft2.hu tartalomszolgáltatói, az Aion Hungary illetékesei pedig elhozták nekünk az eddigi leghosszabb játékmenetet demonstráló filmet. Az eve-online.hu szerkesztősége újabb isoPhotek késztermékkel kedveskedett, míg a gtaplace.hu oldalánál dolgozó kollégáinknak illedelmesen megköszönhetjük a Lost and Damned expanzió főszereplőjének bemutatását.

 

Újfent az Aion csatornával kezdjük beszámolónkat, melynek felhozatalából összesen két felvételt kívánunk figyelmetekbe ajánlani. Az elsőben közelebbről megismerkedhetünk Verteron szélsőséges környezetével. A két részre szakadt Atrei világában találhatjuk Elysea földrészét, melynek lakossága jóval több éltető napfényhez jut, mint a másik kontinens, Asmodae. Erről árulkodik a természetfilmekre hajazó bemutató, melyben madártávlatból vehetjük szemügyre Verteron szépséges területeit. Dús vegetációjú erdősségek, sivatagok, ingoványos lápvidékek és napfényes tengerpartok jellemzik Verteron vidékét, mely még a legvéresebb csatákban is képes megőrizni varázsát és különös élővilágát.

aion_verteron_gstv.jpg
 

A következő videó megtekintéséhez érdemes minimális ropogtatnivalót beszerezni, ugyanis több mint tizennyolc percen keresztül élvezhetjük a svédországi Persepha Productions előadását, melynek főszerepében egy Asmodian Spiritmaster hölgyeményt találhatunk. A karakterosztály képes megidézni négy alapvető természeti elemet (föld, tűz, víz és szél). A megidézett kreatúrákat annak függvényében válogathatjuk, hogy ellenfeleink milyen támadó és defenzív tulajdonságokkal rendelkeznek. A játékmenetre koncentráló videóban bemutatkozik a komplett kezelőfelület néhány apró trükkel és izgalmas csatákkal fűszerezve.

aion_spiritmaster_gstv.jpg
 

 

A Starcraft II csatornán található friss videók száma mostanában leredukálódott, igaz a Blizzard visszafogott médiagépezetével a Starcraft2.hu munkatársai sem tudnak mit kezdeni. Elhihetitek, mi örülnék a legjobban, ha Blizz minőségben gyártanának saját anyagokat. Ebben az esetben viszont nem lenne szerkesztőjük, mivel a fejlesztők azonnal elhurcolnák a tehetséges animátorokat. A csendet L4.ZsukoV törte meg rajongói videójával, melyben X-Ray dog zenei alapra hangolt, az eddig napvilágot látott hivatalos videókból készített egy hangulatos montázst The Beginning címmel. Kocsonyás zergek és pörgős vágások.

starcraft2_beginning_gstv.jpg
 

 

IsoPhotek filmes munkásságának következő darabja tegnap felmászott az EVE Online csatornára. Állandóan visszatérő vendégünk ezúttal fantáziánkra bízza alkotása lényegi mondandóját, ehhez pedig megfelelő hátteret nyújt a zenei aláfestés, valamint a fekete-fehérben pompázó jelenetek. Videójának a Holding On címet adományozta, mely feltehetőleg utalás és egyben üzenet a Bushido Corporation kötelékében megmaradt ismerőseinek, korábbi társainak.

eveonline_isophotek_gstv.jpg
 



Rohamosan közeledünk a Grand Theft Auto negyedik epizódjához érkező Lost and Damned kiegészítő megjelenéséhez, ennek fényében egyre több információhoz juthatunk az újonnan bejelentett főszereplőkről. A gtaplace.hu videós csatornájára felkerült a motoros bandába verődött keménylegények több tagjának mozgóképes bemutatkozója. Megismerkedhetünk a L&D főszereplőjének, Johnny Klebitz személyével és főnőkének brutális természetével. A romantikus lelkületű úriemberekről többet is megtudhattok Lost and Damned előzetesünkből, vagy ha ellátogattok a gtaplace.hu oldalára.

gta_johnny_gstv.jpg
 
gta_billy_gstv.jpg
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)