Hirdetés

TV.GAMESTAR.HU - A Megállíthatatlan

|

Az utóbbi hetekben soha nem látott ütemben bővült gamer videómegosztónk kínálata, ami már önmagában megér egy misét

Hirdetés

Történelmi időket élünk, ehhez nem fér kétség.  Lassan háromszáz Forint egy Euró, a napokban iktatták be az Egyesült Államok első színes bőrű, nem az amerikai kontinensen született elnökét, és sorra nyílnak meg a jobbnál-jobb tematikus csatornák a kívül-belül megújult TV.GAMESTAR.HU-n, ami így joggal érdemli meg Magyarország egyetlen gamer videó- és videómegosztó oldalának rangos kitüntetését. Remélem teljes mértékben egyetértünk abban, hogy jövőnket mindhárom közül az utóbbi befolyásolja leginkább.

 

csatik.jpg

 


De vajon mi húzódik meg a kulisszák mögött? Hogy lehet az, hogy ilyen fokozott ütemben, szinte már gombamód szaporodtak meg az egy-egy játékcím köré épülő csatornák, s jelen pillanatban is többen kopogtatnak ajtóinkon, mint amiről valaha is álmodtunk? Egy szó mint száz, elgondolásunk magvai termékeny talajra hulltak, és a csírázási korszak elmúltával kertünket immáron olyan szép virágok ékesítik, mint az Aion Hungary, az eve-online.hu, a gtaplace.hu, a Starcraft2.hu, a VideoSmart.hu vagy épp a World of Warcraft Hungary külön bejáratú csatornája.

Mind közül talán a World of Warcraft Hungary csatorna az, aki idestova a legtöbb ideje van köztünk. Ha emlékezetem nem csal. Ha belegondolunk abba, hogy világszerte 11 millióan tolják a WoW-ot, akkor már meg is találtuk az okát, hogy miért alapkövetelmény egy, a Blizzard mesterművével fémjelzett csatorna. Hazai viszonylatban sem utolsó a gamma, mert a második kieg a novemberi megjelenése óta gyakorlatilag letaszíthatatlan az eladási listák éléről, a hozzávaló GC-vel egyetemben. Egy kis ízelítőn keresztül ajánlom tehát szíves figyelmetekbe a World of Warcraft Hungary weboldalát és az általa üzemeltetett csatornát.

 

wotlk_1.jpg


Tíz hosszú év telt el azóta, hogy először léptünk a csaták mezejére a StarCraft első részében. Aggastyán korához képest mégis jól tartja magát, mivel a milliós Dél-Koreában gyakorlatilag nemzeti sportnak számít, de világunk minden szegletében további ezrek játszák profi, vagy kevésbé professzionális szinten. Nem is tartalmi, mindinkább külsőségi újításokra számíthatunk az idén végre megjelenő StarCraft 2-ben. A tuti sikervárományos játék hazai népszerűsítésében szerencsére egy igaz segítőtársat is találtunk magunknak starcraft2.hu személyében, aki vállalta azt a nemes terhet, hogy külön csatornát indítva minden audiovizuális földi jóval eláraszt bennünket.


sc2.jpg


Nem tudod kirakni a Rubik-kockát? Esetleg egy gyorsabb technikát szeretnél elsajátítani a pólóid összehajtásához? Vagy talán a szoftver mesterfogások érdekelnek? Ne ess kétségbe, mert a VideoSmart.hu-n szinte minden kérdésedre azonnali választ kaphatsz elmondva, elmutogatva, elmagyarázva azt. Sőt! Ha kifejezetten a gaming és egyéb informatikai témák hoznak lázba, akkor a VideoSmart külön csatornáján ajánlatos egy kicsit tekeregned. Szóval ha valami már nagyon nem megy, akkor ne a Xanax után nyúlj, hanem alaposan böngészd át mindkét fejtágító tippgyűjteményt. Az lesz az igazi megoldás.


smart.jpg


Nico Bellic eljövetelével különösen időszerű volt egy GTA-temaikus csatorna beindítása, amiben a gtaplace.hu volt partnerünk. A GTA csatorna adásai viszont nem csak a negyedik rész bemutatására korlátozódnak. Az igazi áttörést meghozó GTA III-tól számítva minden rész egyformán kiemelt figyelmet kap, legyen az akár a koros Vice City, vagy épp a legfrissebb Lost and Damned. Van kérdésed a GTA-val kapcsolatban? Ez után tuti nem lesz.

 

gta.jpg


A koreai kultúra alaposan ott hagyta a nyomát az Aion: The Tower of Eternity-n. Pont ezért a szöuli Ncsoft ezekben a percekben is teljes gőzzel dolgozik azon, hogy a nyugati nagyközönség számára könnyebben befogadhatóbbá tegye új MMORPG-jét, annak valódi értékeinek a megtartása mellett. A CryEngine 1-el hajtott játék már itthon is lelkes rajongókra talált, így érthető, hogy miért van létjogosultsága egy különálló Aion csatornának. Ennek üzemeltetését az Aion Hungary volt oly szíves magára vállalni, amiért minden MMO rajongó nevében egy hatalmas köszönet jár nekik.

 

aion_2.jpg


A világűr az emberiség eddigi legnagyobb kihívása. Szerencsére az EVE Online-ban nem a Szputnyik fellövésével kezdjük, hanem már egy kicsivel modernebb kor szinte minden jósága áraszt majd el bennünket, elősegítve ezzel boldogulásunkhoz a szigorú szabályok mentén üzemelő gazdasági társaságok fennmaradását. A 2003 óta köztünk levő sci-fi MMO hazai kedvcsinálásában velünk együttműködve az eve-online.hu szerkeszti a neki létrehozott EVE Online csatornát, amely helyeke minden apró részletre kitérő pontos választ kaphatsz a játékkal kapcsolatban.

 

eve-online.jpg


Hát egyelőre ennyi, de biztosíthatok mindenkit, hogy szép számmal vannak még jelentkezők a különböző csatornák üzemeltetésére. Konkrétumot persze még nem mondhatunk. Legyen majd meglepetés, mikor esetleg kedvenc játékod egy saját csatornát kap, elhalmozva téged a legfrissebb információkkal, és hozzájárulva a világszínvonalra tökéletesített TV.GAMESTAR.HU tartalmának további bővítéséhez. Egyetlen dolgotok van csupán: folyamatosan figyelemmel követni a site történéseit, és belevetni magad azon tartalmakba. melyek téged a leginkább érdekelnek. Ami biztos, hogy jelenleg egy reményteljes folyamat elején vagyunk, amit tovább véve egy kölcsönösen előnyös koncepciót leszünk képesek megalkotni mind a Ti számotokra, mind pedig a csatorna-üzemeltető számára. Jelenleg ezért, a reményteli jövőért dolgozunk, mint állat. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)