Hirdetés

Turtle Rock - nem lehetetlen, hogy lesz még Left 4 Dead

|

Mi az esélye annak, hogy a stúdió még egy zombis FPS-t készítsen? Nem sok, de nem is nulla, legalábbis a rendező szerint.

Hirdetés

A PCGamer kifaggatta a Turtle Rock fejlesztőit az Evolve kapcsán, és ha már náluk járt, azt is megkérdezte, hogy mit várhatunk tőlük a jövőben. Persze a fő kérdés az volt, hogy a srácok visszatérnek-e még valaha ahhoz a szériához, ami feltette őket a térképre.

„Lehetséges lenne, ha a Valve úgy akarná. Ez az ő sorozatuk már, szóval ők döntik el, hogy mi lesz vele” – mondta Chris Ashton, a stúdió dizájn rendezője. „A Left 4 Dead sok mindenben olyan volt, mint az Evolve, tehát egy olyan cím, amit mi akartunk lefejleszteni, olyasmi, amit mi találtunk ki. Mindig is közel áll majd a szívünkhöz.”

„Sokan ugranának a lehetőségre, hogy újra Left 4 Deaden dolgozzunk de…valószínűleg…mondjuk úgy, hogy valószínűtlen, de nem lehetetlen.”A sok pletyka után nem lennénk meglepődve, ha a Left 4 Dead 3 már fejlesztés alatt lenne. Ti mit szólnátok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)