Hirdetés

Túlvan a Ubisoft a Driver átvételén

|

Nos már korábban beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft felvásárolta a Driver című autós akció vagyonjogait, valamint az azt fejlesztő Reflections Interactive anyagi javai is. Mostanra már teljes mértékben átkerültek a jogok a Ubisofthoz, így a következő játék elkészítése gőzerővel halad. A Ubisoft elmondása szerint ezen lépés most utat nyitott a cég előtt, hogy betörhessenek az autós játékok piacára. Emellett megtudhadtuk, hogy a Driver által alkalmazott technológiákat további játékokban is "értékesíteni" kívánják majd. A játék mellett mostanra a fejlesztők is átkerültek, így a Reflections Interactive dolgozói most már a Ubisoft gondos kezei alatt dolgozhatnak tovább.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)