Hirdetés

Trust Bluetooth Laser Mini Mouse bemutató

|

Még mindig 2008 júniusában járunk, eddig teszteltünk hangfalat, miniatűr PC-t, most pedig következzen egy mini egér.

Hirdetés

Folytatjuk GSTV archívumunkban fellelhető videós bemutatóink közlését, melynek következő darabjában a Trust kínálatában megtalálható Trust Bluetooth Laser Mini Mouse került Mady és ZeroCool kezébe. A kompakt vezeték nélküli lézeres egér teljes mértékben a Bluetooth technológiára épül és valamivel több, mint tíz méteres hatótávolságban működőképes. A rövidke tesztből kiderül, milyen gyorsan lehet életet lehelni a rágcsálóba, mely különösen jó választás lehet hordozható számítógépek mellé. Érzékenységét 800 és 1600 dpi között állíthatjuk, valamint a stabil fogásért gumibevonattal rendelkezik. A videóból további paramétereket és érdekességet is megtudhattok a Trust Bluetooth Laser Mini Mouse-ról.

trust_mini_mosue_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)