Hirdetés

Tragikusan fiatalon meghalt egy Minecraft videóiról ismert youtuber

|

A mindössze 23 éves Technoblade szervezete feladta a harcot a rák ellen.

Hirdetés

Egy szomorú hír sújtotta a Minecraft közösséget ma reggel. A 10 millió YouTube- feliratkozóval rendelkező Technoblade elhunyt, miután több mint egy évig harcolt a negyedik stádiumú rákos megbetegedésével.

Pontosan június 30-án került fel a csatornájának utolsó videója "viszlát kockák" címmel, amiben édesapja közölte a rossz hírt, és olvasta fel Alex a közösségének szánt levelét. A szívszorító búcsúbeszéd végén édesanyja is intézett pár hálás sort a nézőknek.

Hirdetés

Technoblade nagyrészt Minecraft videókkal foglalkozott, és hatalmas rajongótábort épített fel magának. Az utóbbi egy évben a harc foglalta le minden figyelmét, így jóval ritkábban töltött fel, de a nézői ettől kitartóan támogatták, ahol csak tudták.

"Ha száz életem lehetne, akkor mindegyikben Technoblade akarnék lenni. Ezek voltak életem legboldogabb évei. Remélem, hogy élveztétek a tartalmakat, és sikerült megnevettetnem néhányotokat. Remélem, hogy hosszú, és boldog élet vár rátok, mert szeretlek benneteket."

A rajongók a Hypixel szerveren felállítottak neki egy könyvet, amiben mindenki otthagyhatja részvétüzeneteit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)