Hirdetés

Trágárkodj a Lionheadnek

|

A Lionhead pályázatot írt ki a legkreatívabb sértő jelző megalkotására, melyet a Fable 2-ben fognak felhasználni

Hirdetés

A készítők szeretnék lecserélni az első részben használt "Arseface" (inkább nem fordítom le, aki nem érti, keressen rá :)) címet valami újabbra és kreatívabbra. Karakterünk akkor kapta a fenti megnevezést, ha sikerült elég sok emberrel megutáltatnia magát, tehát a fejlesztők olyan ötleteket várnak, amelyek hűen kifejezik azokat a reakciókat, amelyeket a való életben váltana ki hasonló viselkedésünk. Az ötlet legyen kreatív, megfelelően sértő, ugyanakkor maradjon elfogadható határokon belül (azaz ne legyen túl erős) - és természetesen legyen angol. Jutalom nincs, a nyertes elégedjen meg azzal, hogy büszkén hangoztathatja: ő a legkreatívabban mocskosszájú ember hetedhét országban. Fórumos és hírkommentes flame-háborúkban edződött angolul tudók fáradjanak erre javaslatokat tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)