Hirdetés

Továbbra is bukdácsol a Midway

|

Ha a Mortal Kombat vs. DC Universe gyengén teljesít megeshet, hogy örökre elbúcsúzhatunk a Midway-től.

Hirdetés

Beszámolók alapján újabb munkatársait küldte végérvényesen szabadságra a Midway, legutóbbi leépítésük keretében körülbelül 20-30 kollégájuktól váltak meg. Miután chicagói kirendeltségük tagjai elkészültek a Blitz: The League II és a Mortal Kombat vs. DC Universe címekkel kellemetlen híreket tartalmazó borítékokat találtak íróasztalaikon. A kiadó még nem erősítette meg a napvilágra került információkat, de egyes források szerint munkatársaik kevesebb, mint tíz százalékát küldték el, arról is érkeztek hírek, hogy legtöbbjük újra munkaviszonyba került a vállalattal, csak más beosztásban. Múlt héten Sheri Redstone elnöknő magára hagyta a Midway-t, ezzel tetőzve az elképzelhetetlen pechszériát. Harmadik üzleti negyedévükben 76 millió dollártól szabadultak meg és kénytelenek voltak 40 milliót kölcsönzi, hogy finanszírozni tudják játékaik sorozatgyártását. Ha nem sikerül a Mortal Kombat vs. DC Universe-nek beváltani hozzáfűzött reményeiket talán örökre lehúzhatják a rolót.

 

midway_logo.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)