Hirdetés

Total War: Rome 2 - új frakciót hozott az ötödik patch

|

Megérkezett a Total War: Rome 2 legújabb javítása, amely egy új birodalommal és Steam Workshop móddal bővíti az alapjátékot.

Hirdetés

Alig egy hete érkezett meg a Total War: Rome 2 utolsó frissítése és a The Creative Assembly csapata már a következővel is elkészült, hiszen - mint azt legutóbb a játék kreatív igazgatója, Mike Simpson elárulta - a rajongók visszajelzéseinek köszönhetően gördülékenyen halad a stratégiai játék javítása.

A csapat tehát árgus szemekkel lesi a felbukkanó hibákat és kíméletlenül lesújt rájuk egy-egy patch képében, de a legújabb tapasz egyszerű hibajavításnál sokkal többet tartalmaz. A Total War: Rome 2 egyjátékos és multiplayer módja egy új frakcióval, a Szeleukida Birodalommal bővült, amely olyan területek részeit foglalta magába, mint Szíria, Mezopotámia, a Perzsa Birodalom és Kis-Ázsia (lásd az alábbi képen).

A Szeleukida Birodalom mellett teljes Steam Workshop támogatást is kapunk, így szabaddá vált a modifikációk áramlása, a teljesítményt és a játékmenetet javító frissítések pedig mindezt zökkenőmentessé teszik. Az új Total War: Rome 2 patch részletes listáját itt olvashatjátok.Ti elégedettek vagytok a fejlesztők munkájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)