Hirdetés

Total War: Rome 2 - többjátékos videó és ingyenes tartalmak

|

A Ryse: Son of Rome mellett nem szabad elfelejtkeznünk egy másik játékról sem, mely szintén a Római Birodalomban játszódik.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a pár nap múlva érkező stratégiai móka, a Total War: Rome II, melyet a The Creative Assembly és Sega együttműködésének köszönhetünk.

Az alábbi videóban a többjátékos mód szépségeit csodálhatjátok meg Parthia és Pontosz összecsapásán keresztül, az elején viszont elég sok a bevezető, így érdemes az ötödik perchez tekerni, ahol kezdődik a Total War: Rome 2 gameplay.

A The Creative Assembly munkatársai ezen felül azt is elárulták, hogy a fizetős DLC-k mellett folyamatosan számíthatunk majd ingyenes frissítésekre, melyekben új frakciók és egységek (Culture Packs), játékmenet elemek (Feature Packs), és történeti kiegészítők (Campaign Packs) is helyet kapnak. A játék szeptember 3-án várható PC-re, addig is érdemes böngészni a Total War: Rome 2 gépigényét, biztos ami biztos. Megjelenéskor már miénk is lehet a Greek States Culture Pack és a pontoszi frakció, októberben pedig érkezik a Seleucid Empire Factions és a Nomadic Tribes Culture Pack. Lesz itt tartalom dögivel!

Várjátok már a Total War: Rome 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)