Hirdetés

Total War Battles: Kingdom - ingyenesen csatázhatunk

|

Még a Total War: Warhammer előtt csatlakozik a sorozathoz egy új játék, ami kevésbé lesz komoly, viszont annál szórakoztatóbbnak tűnik.

Hirdetés

A Total War Battles: Kingdom igazából nem új, béta állapotban 2015 áprilisa óta játszható, viszont a Creative Assembly most látta elérkezettnek az időt, hogy kiadja a teljes változatot.

A játék PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra március 24-étől lesz elérhető. A jelenlegi visszajelzések elég vegyesek, sokan kritizálják az üzleti modellt, míg másoknak tetszik az élmény, amit nyújt. A legbiztosabb persze az, ha kipróbáljátok, még ha esetleg később fizetni is kell, egy darabig korlátok nélkül, ingyenesen lehet játszogatni. Most már viszont mindenképp várjátok meg a teljes verziót. 

Ez már egyébként a második Total War Battles játék: az első, a Total War Battles: Shogun 2012-ben jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)