Hirdetés

Torchlight - túl a millión.

|

Néhány napja magam is tulajdonosa vagyok ennek a kiváló játéknak.

Hirdetés

A Runic Games bejelentette, hogy népszerű dungeonban mászkálós játéka a Torchlihht elérte az egymillió eladott példányt. Mindezt három platform összesített eladásaival tette - PC, Mac és Xbox 360 verzió létezik. 

"Nem mindennap adunk el egymillió játékot, Nagyon hálásak vagyunk!" - nyilatkozta a Runic elnöke, Travis Baldree.

A bejelentés azután jött, hogy a játék nagy sikerrel szerepelt a Steam július 4-i kiárusításán - ezze legy időben Xbox 360-on egy új varázslatot lehetett unlockolni. 

Az elnök még a következőket is mondta: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk a Torchlight sikerét rajongóinkkal és támogatóinkkal. Eddig is jól mentek a dolgok, és már alig várjuk, hogy a Torchlight II-vel megadjuk mindenkinek azt, amire régóta vágyott. 

A Torchlight 2009 októberében jelent meg PC-re, Xbox 360-ra pedig 2011 máciusában. A készülő, PC alapú  Torchlight II-t az E3-on hat díjra jelölték, többek között a legjobb RPG és az E3 legjobbja címre.  

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)