Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy készül valami a Tony Hawk's Pro Skater széria háza táján

|

Egy punk banda osztotta meg, hogy több számukat is licencelték egy Pro Skater játékhoz, majd gyorsan törölték a bejegyzést.

Hirdetés

Nagyjából húsz évvel ezelőtt, a Tony Hawk's Pro Skater franchise fiatalok ezreit vette rá, hogy deszkára pattanjanak, hiszen egy olyan lázadó életérzést adott át stílusával, zenéivel és a köré felépített marketing kampánnyal, ami remekül feküdt a tinédzsereknél. Mindemellett rengeteg akkor éledező zenekar köszönhette a szériának, hogy a hallgatottsági listák élére kerültek.

Hirdetés

Már tavaly érkezett pár szivárgás, hogy mocorog valami a 2000-es évek elejének egyik legmeghatározóbb videojátékszériája körül, legutóbb pedig az Activision egyik befektetői tájékoztatóján merült fel a Pro Skater név. A madarak egyelőre remake-ekről és remasterekről csiripelnek, most pedig egy punk banda állítja azt, hogy néhány számuk szerepel majd egy új játékban. 

A The Death Set a Facebook osztotta meg, hogy öt számukat is licencelték egy új Tony Hawk projekthez. Bár a bejegyzést nem sokkal később törölték, szerencsére volt aki készített képernyőfotót a korai bejelentésről:

Persze mindez csak annyit bizonyít, hogy valami tényleg mozgolódhat az Activision bugyraiban, de egyelőre ne keressétek elő a deszkátokat, hogy méltóképp ünnepelhessétek a Pro Skater sorozat feltámadását, ezzel inkább várjátok meg a hivatalos bejelentést, ami a The Death Set szerint már nincs messze. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)