Hirdetés

Több remastert és remake-et is be akar jelenteni idén az Activision

|

A végén még tényleg lesz valami abból a Pro Skater remake-ből, legalábbis mi ebben reménykedünk. Nagyon.

Hirdetés

Az Activision a legutóbbi befektetői tájékoztatóján bejelentette, hogy nem egy, hanem remastere és "újragondolt" klasszikusa áll fejlesztés alatt. Ezeket még idén tervezik bejelenteni, de egy későbbi időpontban, így egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy milyen játékokról is van szó. Azért nem lennénk meglepődve, ha kedvenc deszkás címeink valamelyike ott lenne a listán.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt felbukkant egy jelentés, miszerint az Activision házon belül demózta a Tony Hawk's Pro Skater 1-2 remake prototípusait. Persze azt nem tudjuk, hogy azóta mi lett a dologból, és attól még, hogy az Activision épp újrakeverős lázban ég, még nem biztos, hogy újra deszkára állhatunk. Vannak ott még régi Call of Duty epizódok, és a Blizzard nagy klasszikusai között is akad még, amiket megérné feltámasztani (persze kicsit komolyabban véve a feladatot, mint legutóbb).

Ti mire fogadnátok? Mik lesznek azok az Activision játékok, melyekből valamilyen felújítást kaphatunk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)