Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Tigrisekkel táncoló

|

Lara nem épp egy állatvédő, de mi nem is ezért szeretjük. Akad olyan, aki képes kitalálni, hogy akkor mégis miért?

Hirdetés

Lara baba nyaralni vágyott, s miközben a thai tájon próbálja betájolni magát, néhány nagyra nőtt házimacskával keveredik összetűzésbe, mert felborította a wiskas-os tálat. Borzalmas.
Tessék megfigyelni, hogy Miss Croft immáron interakcióra lép a pályán fellelhető flórával is. Aki nem értené (fujj, hogy is feltételezhetek ilyet?), miről hadoválok már megint, annak megsúgom, hogy a növényzet reagál Larára és Lara is a növényzetre. No nem a banán meredezik érettebben a fán, hanem arról van itt szó, hogy Lara lépte nyomán arrébb lengedezik a páfrány, meghajlik a fű, s ha épp inda lógna fitos orra elé, akkor azt elegánsan félretaszigálja az útból.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)