Hirdetés

Tomb Raider - Kulisszák mögötti videó a multiplayerről

|

Megérkezett annak a videó sorozatnak a negyedik epizódja, amelyben a műsorvezető bepillantást nyerhet a Tomb Raider kulisszái mögé és mindezt megosztja a nézőkkel. Ezúttal a Multiplayer mód került terítékre.

Hirdetés

Már csak röpke két hónap választ el minket a Tomb Raider megjelenésétől, ami alatt a fejlesztők az utolsó simításokat végzik a karrierjük játékán. Nem is találhatnánk jobb időpontot arra, hogy újra bekukkantsunk a kulisszák mögé és feltegyük a kérdést, vajon mi is zajlik a Crystal Dynamics háza táján?

A videó sorozat, ami pontosan a fent leírtakat valósítja meg, a „The Final Hours” címet kapta, s eddig három epizódon keresztül követhettük végig a Tomb Raider végső munkálatait. A mostani videóban, a multiplayer módról rántják le a leplet a kedves készítők, megismerkedhetünk a mód fejlesztőjének vezetőjével, az alap elképzeléssel, sőt, még mozgóképeket is láthatunk arról, ahogy néhányan játszanak vele.
 

Aki a teljes sorozatra kíváncsi, az megtekintheti őket a játék youtube csatornáján.

Lara első kalandját már itt a szerkesztőségben is tűkön ülve várjuk, ám sajnos, majd csak március 5-én fog elrajtolni PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)