Hirdetés

Ilyen lesz az Unreal Engine 4 által hajtott Tomb Raider II remake

|

Már készül a klasszikus játék rajongói felújítása, és most kaptunk egy kis betekintést abba, hogy nagyjából mire számíthatunk majd.

Hirdetés

Míg az eredeti játéksorozat legelső, 1996-os részét már bárki szabadon játszhatja, addig az 1997-ben megjelent folytatás teljesen megújul. A rajongói projekt készítője feltöltött egy rövid videót a YouTube-ra, ami alapján kijelenthető, hogy a látványra nem lesz panasz.

Hirdetés

Nicobass már elég régóta dolgozik remake-en, ami a Tomb Raider II: The Dagger of Xian címet kapta. Az Unreal Engine 4 teszi a dolgát, remek látványt kölcsönöz a játéknak.

Szerencsére a Crystal Dynamics is rábólintott az ötletre, így könnyen előfordulhat, hogy hamarosan visszatér Lara Croft egyik klasszikus kalandja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)