Hirdetés

Tomb Raider Ascension - ilyen lett volna

|

Előkerült egy érdekes videó, ami egy tervezett Tomb Raider fejlesztésének korai szakaszáról készült.

Hirdetés

Sokaknak bejött az újragondolt Tomb Raider, az angolok például még hetekkel a megjelenés után is folyamatosan viszik a boltokból. Éppen ezért érdekes megnézni, hogy milyen is lett volna, ha másról szólt volna.

Előkerült egy érdekes videó, ami még egy teljesen más stílusú kalandot helyezett kilátásba. A túlélés és a szende Lara előtt még egy olyan koncepción dolgoztak a fejlesztők, ami tulajdonképpen a Resident Evil, a Shadow of the Colossus és az Ico stílusjegyeiből építkezett. Az eredetileg csak belső felhasználásra szánt videón jól látszik, hogy a játék akkori formája gyökeresen eltért a március 5-én megjelent epizódtól. Ebben Lara a felkészületlen túlélő helyett egy karddal és egy pisztollyal aprította a nem evilági ellenfeleit, miközben lóháton utazott a térkép egyik végéből a másikba. A képsorokat elnézve annyira nem is bánjuk, hogy végül nem ebben a formában került a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)