Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - új trailert kapott, Stadiára is jön

|

Jon Bernthal kommentálja nekünk, hogy milyen veszélyes a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint világa.

Hirdetés

A Google Stadia streamben került megerősítésre azoknak a játékoknak a listája, amik első körben támogatni fogják az új szolgáltatást és köztük van a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - valamint más Ubisoft címek - is. A francia kiadó azonban nem érte be ennyivel és a nagy kooperáció leleplezése után megmutatta nekünk a játék legújabb kedvcsinálóját is, ami elég mutatós lett.

Hirdetés

Az alábbi baljós hangulatú trailert a főgonoszként funkcionáló The Wolves vezetője, Cole D. Walker, azaz Jon Bernthal narrációja kíséri, aki elmondja, hogy ez a hely bizony nem a puhányoknak való, a gyengéket ugyanis lenyeli keresztbe. Ha kételkedtek a szavaiban, akkor bizonyosodjatok meg róla a saját szemetekkel: 

A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint megjelenésére október 4-én számíthatunk. Nektek eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)