Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - videón a Predator

|

A sejtelmes teaser után a Ubisoft egy hangulatos trailerrel is megtolta a néhány hétig elérhető eseményt.

Hirdetés

Ma indul és egészen január elejéig tart a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands időszakos eseménye, amelyben a bolíviai dzsungelben nemcsak drogcsempészek, hanem egy brutális halálosztó ellen is felvehetjük a harcot.

Hirdetés

A kooperatív módban is játszható kihívás során meg kell próbálnunk leterítenin a Predatort, és ha ez sikerül, akkor egy ikonikus maszkkal (ami nem mellesleg hőtérképes látást is biztosít) leszünk gazdagabbak. A Ubisoft egyik producere elmondta, hogy szerették volna átadni a filmek hangulatát, így a zene is fontos szerepet játszik majd a feszültségkeltésnél. A Predator a hagyományos fegyverekkel lesz felszerelve, képes lesz láthatatlanná válni és a fákon ugrálni.

Az ingyenesen elérhető kihívás mellé egy fizetős csomagot is kapunk, amibe új fegyvereket, támadásokat és egyéb extrákat csomagoltak, illetve behoznak egy új karakterosztályt is, ami saját speciális képességet kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)