Hirdetés

Tölthető a Windows 7 RC!

|

A Microsoft a nagyközönség számára is elérhetővé tette a Windows 7 kiadásra jelölt változatát. Gyere és oszd meg velünk tapasztalataidat!

Hirdetés

Bár felmerültek olyan híresztelések, miszerint a Microsoft szervereinek teherbíróképességei miatt a május 5-i publikálás hamar túlterheléses fázisba torkollhat, egyelőre úgy tűnik, hogy ezek a "vádak" alaptalanok voltak. Persze még korán van a fél világ számára, de jómagam pl. maximális sávszélességgel töltöm lefelé a 32 bites változatot, és a fórumokat olvasgatva egyelőre másoknak sincs problémája a letöltési sebességgel.


De mit is tölthetünk most? Nos, természetesen a Windows 7 kiadásra jelölt változatát, ami sima RC megjelölést kapott, nincs szó tehát RC1...RCx változókról. A lelkes torrentezők megnyugodhatnak, a hivatalos képfájl is a 7100-as buildet tartalmazza, azaz a lassan két hete kiszivárgott verzió óta nem történt változtatást az RC vonalán.

A letöltést ezen az oldalon kezdhetitek meg, ahol egyébként nem csak a konkrét hivatkozásokat találhatjátok, hanem a telepítéssel kapcsolatos egyéb információkat is el lehet olvasni. Bár mi is hírt adtunk róla, azért érdemes még egyszer átnézni, hogy gépünk biztos megfelel-e a Windows 7 követelményének. A 32 bites kiadás mellett a 64 bites is tölthető, ám a magyar nyelvet még senki se keresse, csupán angol, német, japán, francia és spanyol lehetőségek közül választhattok.


Windows 7 RC Gyakori kérdések

 

2009.05.06, 16:20
Pár gondolat a meghajtók telepítéséről
.

Ami a grafikus kártyákat illeti, az AMD a mai nappal WHQL minősítésű eszközillesztőt adott ki a HD 2000, 3000 és 4000-es Radeonokhoz, így aki épp meghajtós gondokkal küzd egy DX10/10.1-képes ATI kártyás rendszeren, az most kattintson erre a hivatkozásra.

Az NVIDIA GeForce tulajok egyelőre csak egy bétával próbálkozhatnak, ami a 185.81 verziószámot viseli.

Ami az egyéb eszközöket illeti, a többségük működésre bírható a Vistás meghajtók feltelepítésével. Ha a telepítőcsomag nem is indul el a számára ismeretlen operációs rendszer miatt, az Eszközkezelőben manuális módon sikerrel járhatunk. Persze azért csak óvatosan ezzel a módszerrel, balszerencsés esetben újraindulás vagy "kék halál" lehet a telepítés vége. A hangkártyák esetében fordult elő eddig a legtöbb probléma, a Realtek lapkák nem nagyon szeretnek azonnal működni.

Jó hír, hogy az ASUS már most felkészült az operációs rendszerre, és Windows 7 Ready címkével látott el pár alaplaptípust. Nézzük a listát (ami természetesen folyamatosan bővülni fog):

P6T Deluxe V2
P5Q-E, P5Q Pro Turbo, P5Q SE Plus
M4A78-EM

Nem sok eddig, de a P6T, P5Q és M4A szériák tagjai hamarosan mind megkapják a Windows 7 kompatibilis meghajtókat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)