Hirdetés

Több tucat Red Dead Redemption 2-es cowboy jött rá, hogy hátrafelé is lehet menni a lóval

|

Olyanok, mint azok a játékosok a Ready Player One-ban, akik évekig nem próbáltak hátrafelé elindulni egy autóversenyen.

Hirdetés

Az igazán időtálló játékok azok, amikben többszöri végigjátszás után is lehet találni valami újat. Nem hiába ámulok el minden évben a rituális Persona 5 ismétlésem alatt azon, hogy még mindig vannak olyan apróságok, amiket többezer, játékkal töltött óra elteltével sem fedeztem fel.

Így vannak ezzel a Red Dead Redemption 2 rajongói is. Amíg viszont én új dialógusopciókkal és personakeverésekkel kísérleteztem, ők arra jöttek rá, hogy a lovak bizony mennek hátrafelé is, ha úgy akarjuk.

Hirdetés

A /r/reddeadredemption subredditen villámcsapásként érte az egyik cowboyt, hogy 5 végigjátszás és majd 1900 órányi kalandozás után kiderült az elképesztő trükk. A helyzet egy picit vicces csak, az viszont jelentősen feltolja a poszt értékét, hogy a kommentekben tömegek ámuldoznak ezen a következő generációs játékelemen.

On my 5th playthrough with almost 1900 hours of play time, I just found I can back up my horse, I’m not being ironic or making a joke, I deadass didn’t know you could do this.
by u/lumbaginator in reddeadredemption

Rejtély egyébként, hogy ez az információ hogyan lesz hasznos az újabb és újabb végigjátszások során, hiszen viszonylag ritkán kell lóval tolatni. Mindenesetre jó tudni róla.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)