Hirdetés

Több, még be nem jelentett filmes és sorozatos adaptáción is dolgozik a Microsoft

|

Az Xbox fejese számos különböző projektről mesélt.

Hirdetés

Nagy a felhajtás a Microsoft háza táján, ugyanis az Xbox Showcase, illetve az ezt követő interjúk is számos érdekességet  hoztak napvilágra. A legutóbbi interjúban Matt Booty arról beszélt, hogy több, eddig még be nem jelentett filmes és tévés projekten is dolgozik a divízió.

A beszélgetés során Booty megemlítette a már ismert adaptációkat, többek között a Halo sorozat 2. évadát, a Jason Momoa főszereplésével készülő Minecraft filmet, a Dűne írója által menedzselt Gears of War mozit, illetve a Westworld alkotóinak gondozásában készülő Fallout sorozatot is.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy dolgozik-e a divizó ezeken kívül más adaptációkon, Booty azt válaszolta, hogy számos egyéb projekt is folyamatban van, azonban ezekről még egyenlőre nem beszélhet. Megkérdezték még tőle azt is, hogy vajon a Starfieldből terveznek-e majd adaptációt, amire a fejes úgy válaszolt, hogy jelenleg az elsődleges céljuk ezzel kapcsolatban az, hogy egy nagyszerű játékot tegyenek le az asztalra, így feltételezhetjük, hogy egy esetleges adaptációról a játék sikerességge dönt majd.

Évekkel ezelőtt a Microsoftnak egyébként még sokkal nagyobb és merészebb tervei voltak a filmes és televíziós vonalon. 2012-ben Xbox Entertainment Studios néven egy egész részleget hoztak létre ennek érdekében, ahol számos projekt volt előkészületi fázisban egészen addig, míg 2014-ben egy szélesebb körű átszervezés révén be nem zárták a filmes divíziót.

Ti mit gondoltok, milyen adaptációkon dolgozhat még a Microsoft?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)