Hirdetés

Tíz évet kellett várni rá, de végre lehet taxizni a GTA Online-ban

|

A nevetségesen egyszerű mechanika bevezetésére egészen idáig kellett várni.

Hirdetés

Ugyan a hivatalos megerősítés már megtörtént, tényleg érkezik a Grand Theft Auto 6, arról még semmit nem mutatott a kiadó, és bár kiszivárgott számtalan kép és videó, azok egy nagyon korai állapotot mutattak be, szóval fogalmunk sincs, hogy áll a fejlesztés. Egy dolog viszont biztos: a GTA Online továbbra is számtalan játékost vonz nap mint nap, a Rockstar fejlesztői pedig nem restek hétről hétre új tartalmakkal ellátni őket.

Most például egy olyan mechanika kerül be a GTA Online-ba, ami az első pillanattól a része kellett volna, hogy legyen, olyan érzésünk van, mintha egyszerűen elfelejtették volna átültetni.

Hirdetés

Valakinek végre beugrott a Rockstarnál, hogy a taxizás lehetősége a mai napig hiányzik az online mókából, így a következő heti frissítéssel bekerül a multiba, dolgozni is lehet majd sofőrként, de utasként is használhatjuk a járműveket.

Kezdőként nehéz lesz birtokolni egy taxit, hiszen 650 ezer dollárba kerülnek a Warstock Cache & Carrynél, ha viszont valaki jelentkezik a Downtown Cab Co.-nál, majd tíz fuvart teljesít, máris kedvezményesen, 487.500 dollárért zsákolhatja be a saját kocsiját. A dolog szépséghibája, hogy a jelek szerint egyelőre csak PlayStation 5-ön és Xbox Series gépeken élesedik a funkció. A GTA+ előfizetői 5 percenként vehetik igénybe a taxiszolgáltatást, és kapnak is egy autót ingyen.

Nem ez azonban az egyetlen újdonság a heti frissítésben. A Rockstar Games a maga módján megünnepli a kínai holdújévet, aki január 25-ig bejelentkezik a GTA Online-ba, az két ingyenes jutalmat, egy maszkot és egy tetoválás szerezhet meg.

Végül, de nem utolsósorban jött egy új páncélos jármű, a Brickade 6×6, ami a Warstock Cache & Carry kínálatában elérhető, és nem meglepő módon mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk érte. A megvétele után továbbfejleszthető járműért 1.450.000 dollárt kell leperkálni, de a Los Santos Drug Wars tartalmaiban is hasznát vehetjük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)