Hirdetés

Titanfall - elstartolt az alfa, van aki nem örül (video)

|

Tegnap elstartolt a Titanfall zárt alfa Xbox One-on, az EA kiküldte a kulcsokat is, de persze ebből sem jutott mindenkinek. Ne idegesítsd fel a rednecket.

Hirdetés

Azok, akik az első (vagy második) hullámban beruháztak egy next-gen konzolra, most éppen remegve várják, hogy jöjjenek mellé a játékok is. Akárhogy is számoljuk, a nyitócímekkel már a legcasualebb játékosoknak is végeznie kellett...

Az Xbox One egyik legnagyobb reménysége, a Titanfall is hamarosan érkezik, sőt, már kis is mentek a zárt alfához való kulcsok, úgyhogy tegnap óta a szerencsésebb gamerek már pörgetik is a Respawn Entertainment új, mechekkel súlyosbított lövöldéjét. 

 

Természetesen mi sem maradunk majd ki a csodából, mert a titoktartási szerződés ellenére is rengeteg gameplay videó és kép szivárgott ki az alphában résztvevő játékosoktól. Érthető okokból mi nem posztolhatunk ilyen videókat, de egy kis google-kereséssel áthidalható ez a probléma.

Sajnos kulcsból sem jutott mindenkinek és csalódott játékosok egész tömegei vettek kamerát a kezükbe, hogy nagyobb nyilvánosság előtt adjanak hangot az elkeseredésüknek. Kedvencünk a káromkodó redneck, akinek első körben az is problémát okozott, hogy kitalálja, melyik játék hiánya miatt van ennyire felháborodva. 

Ti várjátok már a Titanfallt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)