Hirdetés

Tim Schafer és a dollármilliók esete - avagy mire is költi a pénzt?

|

Már csak pár nap és véget ér Tim Schafer hihetetlen karriert befutott Kickstart projektje. Megjöttek az első képek arról, hogy Tim és bandája hogyan is kezdett neki ennek a rengeteg pénznek a felelősségteljes elköltéséhez.

Hirdetés

Emlékeztetőül elmondom, hogy Tim Schafer még februárban indította el az adománygyűjtést azzal a szándékkal, hogy összeszed 400.000 dollárt, melyből elkészít egy régi jó, békebeli kalandjátékot. Nos, a tervet sikerült többszörösen túlteljesíteni, jelen pillanatban valahol 2.7 millió dollár körül áll a bankszámlája.

Ígéretéhez híven dokumentálja a fejlesztést, íme az első képek arról, hogy pontosan mit is kezd a beérkezett dollárokkal.

(Azon olvasók figyelmébe, akik hiányoztak magyarórán az irónia és a szarkazmus tananyagnál elárulom, hogy Tim Schafer csak humorizál, ő már csak egy ilyen fazon, ezért szeretjük).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)