Hirdetés

They - Egy darabig még nem támadnak "Ők"

|

A tavaly felreppent pletykákkal ellentétben a Metropolis játékát nem törölte a CD Projekt, ám egyelőre nem is készül.

Hirdetés

Érdekesnek ígérkező játékot fejleszt(tett) a Metropolis Software "They" címmel. Aztán jött a CD Projekt - akiket szeretünk ugye - és felvásárolta a srácokat jól. Ezek után jött a nagy gazdasági válság, és állítólag ennek esett áldozatul a Metropilis is. De nem.

A CD Projekt jelentése szerint a They egyelőre valóban parkolópályán van, de nem azért mert a kiadó nem lát benne fantáziát, esetleg elfgyott volna apénz. Erről szó sincs, csupán az a helyzet, hogy a The Witcher 2 elsőbbséget élvez, és a CD Projekt átcsoportosította a Metropils embereit. Ez mindjárt két jó hír is ugye, mert ha többen dolgoznak rajta akkor hamarabb elkészül a nagyon várós The Witcher 2, és akkor már mehetnek is vissza a srácok, hogy tovább fejlesszék a saját projektjüket. Szóval csak várnunk kell, és jönnek "Ők".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)