Hirdetés

theHunter: Call of the Wild - 2017 elején jön az Avalanche új játéka

|

Az Avalanche Studios egy elég súlyos bejelentéssel nyitotta a hetet: végre érkezik a vadászkaland, és nem kell sokat várni rá.

Hirdetés

Az Avalanche a theHunter: Primal dinós mellékág után visszatér a valóság vadászmezőire. Befutottak az első képek és az első trailer is.

A jövőre tervezett lövölde egy igazi vadász-szimulátor lesz, ahol a játékosok egy hatalmas nyílt világban űzhetik majd az állatokat. Az Apex motor durva látványt garantál, de ha nem szeretnétek egy hatalmas szarvas patái alá kerülni, akkor jobb, ha nem a naplementére figyeltek.

A theHunter: Call of the Wild 8-fős coop és kompetitív módokkal érkezik, és a tervek szerint már a jövő év elején megjelenik PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)