Hirdetés

The Witcher Enhanced Edition részletek

|

A lengyel CD Projekt sikeres szerepjátékából hamarosan egy alapos tuningon átesett bővített változatot kapunk.

Hirdetés

Jól megy mostanában a The Witcher-t pátyolgató CD Projektnek. Egyrészt nemrégiben tették közzé, hogy annak ellenére milyen jól szerepelt a kasszáknál szerepjátékuk, hogy csak PC-re jelent meg. Másrészt pedig terjeszkedésbe is fogtak, s a szintén lengyel Metropolis Software felvásárlásával a térség legnagyobb független fejlesztője és kiadója születik meg.
Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy néhány napja bejelentették játékuk bővített változatát. Tény, hogy a többség kiegészítőt, folytatást, netán új projektet vizionált, ezzel sem járunk majd rosszul, különösen az actiontrip interjújának fényében.
Mint az Michal Madej, vezető dizájner elmondta, az Enhanced Edition négy ponton javít majd az alapjátékon: testreszabhatóság, teljesítmény, mélység és kezelőfelület.
A sokat kritizált töltési időt tovább rövidítik, átláthatóbbá teszik a felhasználói interfészt, 50 új NPC model kerül be a játékba, akik mind arcjáték, mind mozgás terén komoly fejlesztésen esnek át, s ami a legfontosabb, kijavítják a dialógusokat, hiszen az eredeti lengyel kivételével majd mindegyik verziót alaposan megnyirbálta az Atari fordításért felelős brigádja. (Szégyelljék magukat!) Átalakítják az inventorit is, hogy könnyebben lehessen áttekinteni, rendszerezni, s a Djinni névre keresztelt editor-t elérhetővé teszik a rajongók számára, akik így saját kalandokat kreálhatnak. Két új, összességében több mint tíz óra tiszta játékidőt kínáló kalandot kapunk, amelyek Geralt életének korábbi szakaszaiból merítenek, s a tervek szerint angol, német, orosz és lengyel szinkronnal látják majd el őket.
Azok, akik már megvették a játékot, utólag letölthetik a kész csomagot, ám nem árt, ha felkészülnek arra, hogy ez akár hosszú órákat is igénybe vehet, hiszen Madej becslése szerint nagyjából akkora tárhelyet igényel majd, mint maga a játék.
Arról nem nyilatkozott, hogy dolgoznak-e egy kiegészítőn, vagy folytatáson, de megnyugtatásul közölte, hogy csinálnak még szerepjátékot, s a Witcher világában is rengeteg potenciál rejlik még.
Az Xbox360 átirat ötletét még fontolgatják, nem szeretnének előzetes tesztelések és prototípusok kipróbálása nélkül beleugrani.

 

witcher1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)