Hirdetés

The Witcher 2: The Kingslayer Character trailer

|

Újabb filmecske érkezett kedvcsinálónak az Xbox 360 verzióhoz.

Hirdetés

PC-n már többen talán többször is kijátszották a The Witcher 2: Assassins of Kings-t, de nem kell már nagyon sokáig várni az Xbox 360 tulajdonosoknak sem. Ahogy Jan Bartkowicz mondta, a platformon még soha nem jelent meg annyira összetett játék, mint a Witcher 2, nem is beszélve a látványról.

Az Enhanced Edition-ként kapható játék a PC-s verzióhoz képest új területeket, és új szereplőket is fog tartalmazni, illetve megkapja a PC-re eddig megjelent összes DLC-t és tartalmi frissítést. Geralt tehát meghódítja a Microsoft konzolját is, és nem is lehet kérdés, hogy újabb rajongókkal bővíti a játék táborát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)