Hirdetés

The Walking Dead - Európába jön a dobozos változat

|

A hosszú várakozásnak hamarosan vége: az Egyesült Államok után Európában is kapható lesz a Telltale-féle kalandjáték dobozos kiadása.

Hirdetés

Amikor megjelentek a The Walking Dead játék első epizódjai, még nem voltam tőle bezsongva. A sorozat kedvelőjeként persze érdekelt, de gondoltam, elég lesz megvárni a dobozos kiadást, ha az megjelenik, semmi akadálya nem lesz annak, hogy több órányi önfeledt kikapcsolódásban lehessen részem.

A bejelentés hamar meg is érkezett, ráadásul nem csak egy mezei dobozos gyűjteményről, de egy speciális, nagyon limitált darabszámban kapható The Walking Dead Collector's Editionről is lerántották a leplet. Örültünk, hogy van ilyen, sírtunk, hogy nem Európában, sírtak a vásárlók, hogy az Xbox 360-as verzió már-már játszhatatlan, de most újabb fejezethez érkezett a Telltale eddigi legsikeresebb játéka. Az Avanquest Software vállalta magára a feladatot, hogy május 10-től az Egyesült Királyságban - és feltételezhetően Európa más részein is - elkezdi forgalmazni a játék PC-s, Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatának szimpla dobozos kiadását (a gyűjtőit valószínűleg nem). Reméljük, hogy nem lesznek fennakadások, és ha bemegyünk egy videojátékokkal foglalkozó boltba, egy zombi keze mellett Clementine és Lee háta is visszanéz majd ránk, valahogy így:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)