Hirdetés

The Order: 1886 - jön a gyűjtői kiadás?

|

Nagyon gyanús képek kerültek fel az internetre egy esetleges Collector's Edition tartalmáról.

Hirdetés

A The Order: 1886, a PlayStation 4 egyik leginkább várt játéka már az E3-as bejelentése óta nagyon izgatja a játékos társadalmat, és ezt a Sony sem veszi félvállról: rendszeresen jelennek meg előzetesekkel, valósághű replikákon dolgoznak, most pedig kiderült, hogy talán egy gyűjtői kiadás is érkezik. Sajnos még csak talán, mert hivatalosan meg nem erősített pletykáról van szó, de nincs is jobb egy kis vasárnapi reménykedésnél.

A Sony nemrégiben felmérésekben kérdezett meg játékosokat arról, hogy mit látnának szívesen egy esetleges gyűjtői változatban. Azonban a cég volt olyan meggondolatlan, hogy az egyszerű körkérdések mellé szaftos képeket is csatolt, amelyek azonnal felkerültek az internetre. A képeken egy limitált szériás szobor tervei láthatóak, amelyek valószínűleg bekerülnének egy ilyen full extrás kiadásba. 

Hivatalos infó ilyen kiadásról még egyelőre nincs, de mi természetesen nyitva tartjuk a szemünket és a fülünket. A The Order: 1886 kizárólag PlayStation 4 konzolokra érkezik, elvileg valamikor idén.

Bevállalnátok egy ilyen gyűjtői kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)