Hirdetés

The Lord of the Rings: Conquest megjelenési dátum

|

A Star Wars: Battlefront mintájára készülő középföldés multiplayer akciójáték nem sokkal ugyan, de lekési a karácsonyt.

Hirdetés

Az EA kettő az egyben csomag formájában vásárolta meg a Pandemic Studios-t, a BioWare-rel egyetemben. Utóbbi azóta a Mass Effect PC-s változatát, előbbi pedig a Mercenaries második részét szállította. Talán abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a Merceneries 2: World in Flames-re rá fért volna még egy-két hónapnyi tesztelés.

herrderringe__7_.jpg


Lehet, hogy ebből okulva döntött úgy az EA, hogy az eredetileg őszre tervezett The Lord of the Rings: Conquest várhat még egy kicsit. Az immáron hivatalosnak tekinthető megjelenési dátum a játék portálja szerint 2009. január 15.
Ha úgy döntenétek, hogy beruháztok rá, akkor két szólóban is játszható kampányra, no meg jó néhány óra, nap, hét, hónap (év?) többszemélyes mókára számíthattok.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)