Hirdetés

The Last Guardian - újabb képekkel bűvöl el

|

Szépen, lassan közeleg a The Last Guardian megjelenés, de még mindig alig hallunk, látunk valamit a játékból. Reménykedésünket most pár új kép erősíti, nézzétek meg, varázslatosak.

Hirdetés

A világért sem mondanánk, hogy az Ico rajongóknak ez a Duke Nukem, vagy ha nagyon nagy szavakat akarnánk mondani, akkor már-már a Half-Life 3, de mindenképpen örvendetes, hogy végre a The Last Guardian kapcsán már nem arról beszélünk, hogy fogalmunk sincs, mikor várható. Pedig 9 éve reménykedünk abban, hogy megjelenik, már 2007 óta aktívan reszelgetik, és ebben még nincs is benne a kreatív munka, amit Fumito Ueda már 2005-ben elkezdett. Emlékeztek még, hogy a 2009-es E3-on már volt szó róla? Bárhogy is, itt volt az ideje a The Last Guardian megjelenésnek.

Ezzel együtt igen keveset tudunk a játékról, csak néhány apró morzsa hullik elénk, most éppen a Gematsu osztott meg pár új képet, amelyek szerintünk nagyon szépek, és egyetlen kattintással itt lejjebb a galériában megcsodálhatóak.

A The Last Guardian megjelenés október 25-én várható PlayStation 4-re, a gyűjtői csomag pedig elég csodásnak ígérkezik. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)