Hirdetés

The Expendables 2 - megjelenés és hivatalos launch trailer

|

Sosem jó dolog feláldozhatónak lenni, de a mai kegyetlen világban bizony bárkivel előfordulhat ez az eset. Vagy eljátszhat a gondolattal, illetve a játékkal, hogy milyen lenne ilyen szituációban lenni.

Hirdetés

Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Expendables 2 című videójátékuk, amely bejelentéséről még júniusban írtunk, hivatalosan is kapható.  

Xbox Live-on 1200 Miscrosoft Pontba kerül, míg PC-n 15 euroba (Steam). A PlayStation Network változat holnap fog megjelenni. A The Expendables 2 videójátékban a világ négy leghíreseb zsoldosa szerepel (Barney Ross, Gunner Jensen, Hale Caesar és Yin Yang) akik egy igen pörgös "robbantásfieszta" főszereplői méltóan a filmhez.  Legalábbis a sajtóanyag szerint - aki ennél többre kiváncsi, annak mutatunk egy launch trailert is:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)