Hirdetés

Tom Clancy's The Division - videó mesél 1.4-es patch újdonságairól

|

A Ubisoft kiadott egy új fejlesztői videót, amiben a The Divison legújabb frissítésének főbb elemeit mutatja be.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division terjedelmes, 1.4-es frissítésének tartalmát mostantól videón is megtekinthetjük. A trailerben a játék fejlesztői beszélnek a változtatások okairól és elmondják milyen célokat szerettek volna elérni a javítással.

A videóban többek között a közösségi menedzser Hamish Bode beszél, aki elmondja, hogy a legutóbbi frissítés kiindulópontját a játékosok visszajelzései szolgáltatták, amik alapján több száz igazítást eszközöltek a játékon, így csiszolva a teljes élményen. Ilyen változtatások voltak például, hogy módosították az ellenfelek viselkedését és a sebzés skálázását.

Szóba kerülnek a World Tierek, amik egyedebbé teszik az end-game-ben az előrehaladást. A skillek, fegyverek és a felszerelések módosítása során pedig a variálhatóság és változatosság lebegett a fejlesztők szeme előtt, így elmondásuk alapján mostantól sokkal egyedibben tudjuk majd karaktereinket felépíteni.

Ti űzitek még a Tom Clancy's The Divisiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)