Hirdetés

The City of Metronome: vissza a sírból

|

Egy utolsó pillanatban érkező tőkeinjekciónak hála hamvaiból támadt fel a The City of Metronome fejlesztése.

Hirdetés

A Team Tarsier kezei között készülő kalandjátékban a rejtélyes Corporation után való nyomozás alatt számos érdekes és izgalmas helyszínen megfordulunk. A programban különleges szerepet kapnak a hangok: segítségükkel harcolhatunk, hatással lehetünk a környezetre vagy a többi karakterre is. Hogy még összetettebb legyen a dolog, saját magunk is létrehozhatjuk a szükséges hangokat, például egy ablak bedobásával vagy egy könyvespolc legurításával a lépcsőn. A rendkívül ígéretes The City of Metronome év elején leállított fejlesztése a Nordic Game Program keretében kapott 80 000 dolláros támogatásnak köszönhetően tehát folytatódik - lám, vannak még csodák.

 

 

metronome.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)