Hirdetés

The Black Eyed Peas Experience - a Dance Central új kihívója

|

A BEP és a Ubisoft együttműködésének köszönhetően új táncolós játék érkezik, ami ledöntheti trónjáról a Dance Central-t!

Hirdetés

A The Black Eyed Peas nem csak az egyik legsikeresebb banda a világon, de évek óta teljesítik ugyanazt az elvárt szintet, így nem csoda, hogy a Ubisoft szívesen készít róluk játékot.

A The Black Eyed Peas Experience-ben "forradalmi avatar" rendszert fognak bemutatni, hogy ez pontosan mit takar, nem tudni egyelőre. Első körben Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re jelenik meg, PlayStation 3-as verzióról (még) nem szól a fáma.

Az Xbox 360-as verzió természetesen Kinect-támogatással érkezik, és összesen négyen játszhatunk majd egyszerre (négy táncos, vagy két táncos-két énekes). A bandatagok mellett saját kinézetet, avatart is készíthetünk majd.

Az eddig bejelentett nóták között már ott figyel a 'Let's Get It Started', a 'Boom, Boom, Pow' és a  'Rock That Body'. A banda azt is elárulta, DLC-k érkeznek majd, amik folyamatosan frissítik a zenelistát.

Íme az első előzetes:

A The Black Eyed Peas Experience megjelenéséről egyelőre nem sokat tudni, de valószínűleg csak jövőre rázhatjuk otthon azt, amit ráznunk kell, ha meghalljuk a bandát. A Ubisoft garancia a minőségi játékra, szeretettel várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)