Hirdetés

Sky - 30 perc játékmenet a mobilos Journey-utódból

|

A Journey fejlesztőjének új projektje szintén egy varázslatos és gyönyörű utazásra visz bennünket, csak ezúttal a mobiljaink képernyőjén keresztül.

Hirdetés

A Journey fejlesztéséért felelős ThatGameCompany egy új játékkal készül, amit nemrég jelentett be. A Sky kifejezetten mobilokra tervezett többjátékos közösségi élmény lesz, amiben a játékosoknak együtt kell dolgozniuk az egyes akadályok leküzdéséhez.

Hirdetés

Az AllGamesDeltának köszönhetően kaptunk a játékból egy 30 perces falatot, ami természetesen erősen spoileres, így aki maga akarja megélni a Sky minden pillanatát, az ne is nyomjon a videóra.

Megjelenési dátum még mindig nincs a játékhoz, ráadásul a videóban is feltűnik, hogy a most látott verzió is csak "work-in-progress". Reméljük mihamarabb megjelenik. Egyelőre csak iOS eszközökre jelentették be az érkezését, de ez a jövőben változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)