Hirdetés

Tévhitek az Xbox Live bannal kapcsolatban

|

A Microsoft reagált a tegnap megjelent hírekre, s máris készülnek pár dolgot tisztázni.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk arról, hogy sok-sok konzolt az Xbox Live rendszerén használhatatlanná tettek, mert a felhasználó hogy-hogy nem flashelt konzolt használt. Azonban a bannolás csak a gépet érinti, a felhasználó gamertag-je használható marad, ha merevlemezét áthelyezi egy másik, jogtiszta Xbox 360-ba.

Ez teljesen korrekt, hiszen aki warezolt, nem vesztette el minden eredményét, csupán új géppel kell indítania, ami alapjában véve elég büntetés. A Microsoft felhívja a figyelmünket az aukciós oldalakon történő vásárlás veszélyeire, mert nyilván megpróbálkoznak majd eladni Live-képtelen konzoljaikat az arról tiltottak, szóval inkább érdemes egy műszaki boltot felkeresni. Téves az is, hogy 600,000 felhasználót bannoltak volna, ám azt nem tudtuk meg, hogy mennyi a valódi szám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)