Hirdetés

Teszteld a Halo 3 bétát - Jövőre!

|

A Microsoft Game Studios Halo 3 játéka gyakorlatilag már nevével eladta a harmadik részt az embereknek. Ennek ellenére a fejlesztők nem akarnak fél munkát végezni az új rész kapcsán, így a Halo kiadásának ötödik évfordulóján bejelentették a Halo 3 nyílt bétáját!

Hirdetés

A tesztelést 2007 nyarára időzítik majd, ahol is a játékosok az Xbox Live! csatornáin keresztül próbálhatják majd ki az új epizód multiplayer módjait. A Bungie az ilyen tesztek tapasztalatait és a játékosok visszajelzéseit fogja majd begyűjteni, így téve tökéletessé a programot. A korábbi részre gondolva, a srácok a Halo 2 multijához is bejelentettek egy map csomagot, ami a teszteléssel nagyjából egy időben éri majd el a netet. Mivel mindez igen csak messze van még, ezért egy 60 másodperces trailert is beígértek nekünk a harmadik részből, amit december 4-én élőben ad majd az ESPN amerikai csatorna, de természetesen röviddel ezután az xbox.com oldalról is letölthető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)