Hirdetés

Teljesen megváltoztatja a játékélményt a Call of Duty: Warzone legújabb frissítése

|

Aki hozzászokott ahhoz, hogy hamar földre küldheti az ellenfeleit, annak most nagy meglepetésekben lehet része.

Hirdetés

Igaz, hogy olykor-olykor felbukkan egy rettentő kínos hiba, ami miatt csalóprogram használata nélkül is előnyhöz lehet jutni a Call of Duty: Warzone-ban, de még mindig elég népszerű a játék, és a fejlesztéssel megbízott Raven Software is dolgozik azon, hogy még jobbá, kiegyensúlyozottabbá tegye az élményt. A Season Four Reloaded frissítés viszont vegyes fogadtatásra számíthat.

Ezzel ugyanis a Raven megtette "az első nagy lépést" a TTK növelése érdekében, azaz mostantól tovább kell lőni az ellenfeleket, hogy meghaljanak. Ha ez még nem lenne elég, nerfeltek egy rakás fegyvert is.

Hirdetés

Gyengébb lett például a SCAR, az Oden, az AK-47-ek és a FAL, valamint a C58, a FARA 83, az FFAR 1 és az MG 34 LMG, amit különösen akkor érezhetünk, ha testre lövünk velük. A szorzók csökkentése miatt nagyobb hangsúlyt kap a precizitás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyanakkor legalább a Grau 5.56 és a Krig 6 is erősebb lett egy picit, a minimális sebzésük nőtt. További részletekről itt olvashattok.

A ma élesedett frissítés egy új zombis pályát (Mauer Der Toten), egy új multis pályát (Rush 6v6), új módokat (CtF, Paintball Moshpit), jutalmakat, egy új Warzone-módot és sok mást is kínál. Vessétek bele magatokat, aztán mondjátok el, mit éreztek a változtatások kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)