Hirdetés

Teljesen ingyenes lesz a BlizzCon Online

|

Nem kell fizetni azért, hogy részt vegyetek a kétnapos BlizzCon Online-on, avagy BlizzConline-on.

Hirdetés

Szeptemberben végre kiderült a BlizzCon Online hivatalos dátuma, azóta már tudjuk, hogy 2021. február 19-én és 20-án kerül majd sor a digitális köntösbe bújtatott rendezvényre. Most pedig a Blizzard Entertainment elnöke, J. Allen Brack bejelentette, hogy a 2021-es BlizzCon Online (avagy BlizzConline) jegyeiért egyetlen fillért sem kell majd kifizetnie a rajongóknak, a kétnapos online buli teljes mértékben ingyenes lesz mindenki számára. 

Már csak azért is hatalmas bulit akarnak csapni, mert jövő februárban egyúttal a Blizzard Entertainment megalakításának 30. évfordulóját is ünneplik, szóval minden ok megvan egy óriási felhajtásra. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan milyen programok várnak majd bennünket az ingyenes BlizzCon Online-on, eddig mindössze különféle közösségi szegmensekről rántották le a leplet a szervezők, lesz például online cosplayverseny is. Brack közleményében röviden érintette az Overwatch 2 és Diablo 4 játékokat is, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezekről a friss címekről többet is elárulnak a 2021-es online show-n - persze azért elég valószínű, hogy szó esik róluk, de mérget semmiképp se vegyetek erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)