Hirdetés

Tales of Vesperia folytatás készülhet

|

A Tales of Vesperia nagyon kedvező fogadtatásban részesült, mind a rajongók, mind a kritikusok részéről, így nem meglepő, hogy gondolkodnak a folytatáson.

Hirdetés

Egyelőre semmiféle hivatalos bejelentés nem történt, de a Namco egyik fejese szerint a cégnél "erősen gondolkodnak". Mivel a Tales of Vesperia igen jól sikerült alkotás lett, és ez szerencsére az eladásokban is megmutatkozott, nem is annyira meglepő a hír.

A Tales of Vesperia ugyan Xobx 360 exkluzívnak indult, de manapság ez nem sokat számít, így természetesen a PS3 tulajok is kapnak Vesperia-t, sőt egy extrákkal kibővített verziót. Látván a nagy érdeklődést, a játék készítői úgy gondolják jó ötlet lenne elkészíteni a folytatást, és ha a Namco is rábólint, akkor valószínűleg egy nagyszerű kis játékot kapunk a kezeink közé, talán nem is olyan sokára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)