Hirdetés

Tales of Berseria - trailerrel hangolódunk a megjelenésre

|

Aki kíváncsi a Tales of sorozat legújabb részére, a Tales of Berseriára, annak már nem kell tovább várnia egy PlayStation 4 birtokában, azonban a PC-sek is hamar megkapják. De előtte még hátra van a legutolsó előzetes.

Hirdetés

Még 2015-ben harangozta be a Bandai Namco, hogy több érdekes játékot is el fog hozni Európába a kínálatából, beleértve a God Eater, a One Piece és a Tales of szériákat, amelyet az említett franchise-ok hazai rajongói örömmel fogadtak. Most újfent van ok az örömre. 

Mától ugyanis elérhető PlayStation 4-re a Tales of Berseria, amely a széria első olyan epizódja, melyben női főhős irányítását adják a kezünkbe: a szemrevaló és harcias Velvet bőrébe bújunk a játékmenet során, aki démoni erővel teljesíti be bosszúhadjáratát. A karaktert az a Mutsumi Inomata tervezte, aki az eddigi Tales of játékokon dolgozott és veteránnak számít a szakmában. A fenti trailer alapján izgalmas és varázslatos sztorinak nézünk elébe. 

A Tales of Berseria PS4-re tehát már elérhető, míg PC-re január 26-án fut be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)