Hirdetés

Szuper aranyos üdvözlőlapokkal kívánnak boldog karácsonyt a játékfejlesztők

|

A PlayStation és partnerei közzétették ünnepi jókívánságaikat.

Hirdetés

Már mondhatni hagyomány, hogy decemberben, karácsony környékén a PlayStation Blogon megjelenik egy poszt, benne egy rakás, a PlayStation Studios családjához tartozó vagy a platformra dolgozó fejlesztő ünnepi üdvözletével. Idén több mint negyvenen készítettek valamilyen képeslapot, ki mókásat, ki szívhez szólót.

Láthatjuk például az egymást gyanakvóan néző Kratos és Freya között a törpöket ölelgető Atreust, Aloyt, amint lámpást ereget, a csomagokat kézbesítő Pókembereket, Milest és Petert, a Returnal koponyákból karácsonyfát építő főhősét is.

Hirdetés

Voltak, akik sok energiát fektettek az alkotásba, mások próbálták egyszerűbben megúszni, de érdemes végignézni mindet az alábbi galériában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)