Hirdetés

Szoftveresen emulál a PS3

|

Nagy kavarás volt a PS3 európai megjelenésekor a visszafele kompatibilitással. Most kiderült az új PS3, hogyan áll hozzá a régebbi PS2-es és PSX-es címek futattásához.

Hirdetés

Szép lassan mindent megtudunk az új kiadású PS3-ról. Most arról hullot le lepel, hogy a 80 GB-s PS3 már nem hardveresen futattja a PS2-es és PS1-es játékokat, hanem szoftveresen. Így lehet olcsóbb a nagyobb merevlemezzel érkező PS, hiszen így kikerül belőle a PS2 chip, amit az európai változatba már alapból be se tettek. Hogy félreértés ne essék, ez az emulálás nem is hasonlít arra amikor Pc-n emulálni próbálunk PS játékokat, hiszen az Xbox360 is hasonlóan futattja a régi Xbox játékokat. A régebbi, európai modellekbe valószinűleg frissités soron érkezik meg az emuláló program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)