Hirdetés

Szinte teljesen üresek a Red Dead Online lobbyjai

|

Több játékos is arról számolt be, hogy elég kevesen kalandoznak a virtuális vadnyugaton.

Hirdetés

Eleinte valószínűleg rengetegen örültek annak, amikor kiderült, hogy a Red Dead Redemption 2 mellé is érkezik egy online mód, ami lehetővé teszi, hogy pajtásainkkal együtt járjuk be a Rockstar által összerakott vadnyugati játékteret. Aztán meg is érkezett a Red Dead Online, ami alapvetően szórakoztató játékélményt nyújt, de nagyon úgy tűnik, hogy a megjelenése óta eltelt idő alatt rengeteg önjelölt cowboy hagyta ott az egészet.

Hirdetés

Több Red Dead Online-játékos is úgy véli, hogy az augusztus 24-én élesedett frissítést követően nagy mértékben összezsugorodtak a lobbyk. Valaki például arról számolt be, hogy egy olyan játékba csatlakozott, amiben összesen ketten voltak. Ez elsőre problémásnak tűnhet, de úgy tűnik, hogy bizonyos esetekben még pozitív hozadéka is lehet a dolognak.

Egy rajongó állítása szerint az alacsony játékosszám miatt könnyebb lett a legendás állatok levadászása, ami érthető is, hiszen egy tömött szerveren jó eséllyel tömegek állnának sorban, hogy megkaparinthassanak egy-egy jószágot. Ráadásul úgy tűnik, hogy elég sokan elégedettek is a kisebb lobbykkal, elég csak megnézni az alábbi twitteres szavazást.

Nyilván pozitív oldala is van annak, hogy ennyire megüresedtek a lobbyk, hiszen így talán jobban lehet élvezni a játék bizonyos funkcióit, ugyanakkor elég vészjósló jelenség az, ha egy többjátékos alkotással már csak kevesen játszanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)